Guide til Jura's Fuldautomatiske espressomaskiner

Det kan godt være svært at vælge den rigtige fuldautomatiske espressomaskine. Det første spørgsmål du bør stille dig selv er hvor og hvordan den skal bruges i dagligdagen. Er det til privaten skal du tænke over hvor meget den må fylde og hvilken typer kaffe du ønsker at lave. Skal den kun lave espresso og kaffe eller er du mere til mælkebaserede kaffedrinks som café latte og cappuccino.

Er det til kontoret er det vigtigt, at tænke over hvor mange medarbejdere du forventer skal anvende den i det daglige. Skal de have mulighed for at lave mælkebaserede kaffedrinks og hvem på kontoret sørger for at holde maskinen intakt. Det siger sig selv - mælk er et levende produkt og det kræver en daglig rengøring inden I går hjem.

Schweiziske Jura har uden tvivl det bredeste sortiment indenfor fuldautomatiske espressomaskiner -og iøvrigt producere de ikke andet, hvilket tydeligt giver sig til kende i kvaliteten. Vi har valgt at dele Jura’s produkter op i 4 segmenter:

 

JURA HOME 

Sammenlign Jura A1, ENA 8, E6 & E8

 

 

JURA PREMIUM 

Sammenlign Jura S8, J6, Z6 & Z8

 

 

JURA BUSINESS 

Sammenlign Jura WE6, WE8 8,X6 & X8

 

 

JURA PRO 

Sammenlign Jura Giga X3 & Giga X8

 

 

Jura Home - dette segment er til dig og din soulmate som ønsker en lille, men lækker fuldautomatisk espressomaskine. Den må godt ses - men den må ikke tage al opmærksomheden. Den skal udstråle kvalitet og være klar når du er klar. Den skal kunne brygge dejlig espresso, kaffe og måske en café latte eller cappuccino når I får uventede gæster.

Jura Premium - espressomaskinerne i dette segment får helt automatisk en fremtrædende rolle i det moderne designer køkken. De er lidt større, stort intuitiv display finde på de fleste modeller og maskinerne er spækket med små avancerne egenskaber som gør at du kan lave de fleste kaffespecialiteter som findes på kaffekortet. Den er til dig og din kaffeglade familie eller det mindre kontor med et par ansatte.

Jura Business - nu taler vi business! Maskinerne i dette segment passer perfekt ind i virksomheder med op til 25 medarbejdere, 80 bryg om dagen. Stor vandtank og stor kaffebønnebeholder. Vælg mellem modeller som kun laver espresso og kaffe eller modeller som kan lave de fleste kaffespecialiteter. Er I mere end 25 medarbejdere eller forventer I at blive flere kan Business modellerne sættes sammen så kapaciteten bliver fordoblet. 

Jura Pro - er der behov for direkte vandtilslutning eller 2 kaffekværne eller en fuldautomatisk espressomaskine som kan klare op til 200 daglige bryg skal du gå Pro.