Hvordan kan vi hjælpe?

Kundeservice 24/7

Vi ønsker, at du får den enkleste, og lettest mulige købsoplevelse. Men vi ved, at du måske har et par spørgsmål. Læs nedenfor for at få oplysninger om køb, forsendelse, ordrestatus, retur og meget mere.

Kontaktinformation

E-mail: service@coffeetime.dk
Telefon: +45 7070 2250
Chat: se nedenfor
Adresse: klik her 

Forsendelse & levering

Få mere at vide om vores forsendelses- og leveringstider, -metoder og -omkostninger.

Mindre bestillinger kan leveres fra kun DKK 39,- og bestiller du for mere end DKK 500,- kan du forvente gratis levering. For levering til andre lande end Danmark kan du finde yderligere oplysninger her.

Du kan forvente at modtage din pakke indenfor typisk 24-48 timer hvis vi har modtaget din bestilling inden kl. 13:00 på hverdage.

Vi levere typisk med Postnord, Bring og Danske Fragtmænd. 

Betaling, faktura & moms

CoffeeTime accepterer en række forskellige betalingsmetoder som du kan læse mere om nedenfor.

Du modtager en email så snart din ordre er afsendt fra vores lager. I emailen finder du et tracking nummer og link til din faktura hvor du har mulighed for, at downloade din faktura (pdf). Ellers har du mulighed for at hente din faktura når du logger ind på din konto.

Ja, det kan du og vi modtager alle gængse online betalingsmuligheder som MobilePay, Apple Pay, Google Pay, ViaBill, Dankort, Visa, Mastercard, Maestro mf.

Ja, ved kassen vælger du blot EAN-Faktura som betalingsmetode og gennemfører din bestilling. Du vil herefter modtage en e-mail hvor du bedes oplyse jeres EAN nummer og evt. andre oplysninger vi skal bruge for at fremsende en elektronisk faktura i OIOUBL format.

Faktura kredit er kun for virksomheder med forudgående kreditaftale. Som virksomhed kan du ansøge om at få kredit som kan være nødvendigt for større virksomheder som ikke kan betale med nogen af nedenstående betalingsmetoder.

Reklamation & returnering

Ønsker du at returnere din bestilling eller dele af din bestilling? Eller har du en reklamation kan du finde yderligere oplysninger her.

På alle varer købt hos os ydes, jf. dansk lovgivning om forbrugerkøb, 2 års reklamationsret for private. For varer med begrænset holdbarhed er retten til at reklamere afgrænset af det givne produkts holdbarhedsperiode.

For private (forbrugerkøb) er der er 14 dages fortrydelsesret jf. alm. lovgivning, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den.

Forbrugsvarer som fx. kaffe, te, kakao, sirup, chokolade o.l. er ikke omfattet af fortrydelsesretten jf. alm. lovgivning.

Kundekonto

Det er ikke et krav at oprette en kundekonto hos CoffeeTime. Men det er en stor fordel hvis du handler hos os flere gange.

Der er enkelt. Du klikker her og indtaster dit navn og email adresse. Brug den samme email som du tidligere har brugt. Du kan altid ændre den senere.

Du kan læse mere om dem her.